Pitopalvelumme tekee juhlistasi ikimuistoiset

Tilaa meiltä tarjottavat ja palvelut arkeen tai juhlaan! Autamme järjestämään juhlat toiveidenne mukaisesti niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin Pirkkalassa sekä muualla Pirkanmaalla.

Suunnittelemme kattaukset ja luomme maittavat ja näyttävät tarjottavat toiveidesi mukaisesti. Voimme suunnitella tarjottavat yhdessä, tai voit pyytää meiltä ehdotelman.

Huolellisuus ja tarkkuus niin laadussa, määrässä kuin aikatauluissa ovat kaikki kaikessa suurella sydämellä sitoutuneelle henkilökunnallemme. Voit huoletta uskoa juhlienne valmistelut meidän käsiimme, ja keskittyä juhlapäivänä nauttimaan juhlista. Me toimimme rakkaudesta ruokaan!

Autamme myös juhlapaikan valinnassa

Vuosien varrella moni juhlapaikka on tullut meille tutuksi, ja autamme tarvittaessa mielellämme myös sopivan kokoisen ja näköisen juhlatilan löytämisessä. Pyydäthän siis rohkeasti apua myös juhlapaikan valinnassa tai etsimisessä.

Lisäksi löydät meidän tiloistamme kaksikin mahdollista juhlatilaa. Pirkkalassa Tekijänkujalla meillä on iso (n. 80 hengen) juhlatila ja lisäksi pienempi (n. 40 hengen) juhlatila. Tarvittaessa nämä kaksi tilaa voidaan myös yhdistää yhdeksi isoksi. Tule ihmeessä tutustumaan paikan päälle!

Astiavuokraus

Haluamme tehdä juhlien järjestämisestä mahdollisimman helppoa ja mutkatonta! Meiltä onnistuu myös astioiden ja pöytäliinojen vuokraus niin juhlan yhteydessä, kuin erikseenkin. Kysy siis rohkeasti lisää!

Pyydä tarjous